Fotoğraf Yarışmasının Ödül Töreni Siverek'te Yapılacak

Fotoğraf Yarışmasının Ödül Töreni Siverek'te Yapılacak

Fotoğraf Yarışmasının Ödül Töreni Siverek'te Yapılacak

Şanlıurfa'nın Siverekİlçesinde çalışmalarını sürdüren Siverek Fotoğraf Sanatçıları Derneği ve SilleSanat Sarayı ile ortak düzenlemiş olduğu Kardeş Dernekler yarışıyor fotoğrafyarışmasında ödüller sahiplerini buldu. 10 Ülkeden 123 fotoğrafçının katıldığıyarışmanın ödül gecesi 12 Kasım'da Siverek'te yapılacak.   

 

      SİVSAD Başkanı Mustafa Gülpınar yaptığıaçıklamada şunları kaydetti. ''Siverek Fotoğraf Sanatçıları Derneğimizin veSille Sanat Sarayı'nın ortak düzenlemiş olduğu kardeş dernekler arası fotoğrafyarışmasında ödüller sahiplerini buldu. Yarışmaya Sille Sanat Sarayı'nınüyeleri ve kardeş dernekler, Mersin OLBA Fotoğraf Derneği, Gaziantep İpekyoluFotoğraf Sanatı Derneği, Kıbrıs Fotoğraf Sanatı Derneği, Afyon Frig FotoğrafDerneği, Siverek Fotoğraf Sanatı Derneği, Ankara Fotoğraf Derneği, SalihliFotoğraf Derneği üyeleri katıldı. 

 

     Benim de içinde bulunduğum jüri üyelerininbir birinden güzel fotoğrafları değerlendirmesi kolay olmadı. Türkiye'ninönemli Fotoğraf Sanatı Derneklerinin katıldığı yarışmanın ödül gecesine evsahipliği yapmaktan dolayı da ayrı bir heyecan içindeyiz. Yarışmanındüzenlenmesinde emeği geçen başta Sille Sanat Sarayı topluluğunun kurucusu RehaBilir'e, jüri üyelerine, tertip komitesine  kısacası emeği geçen bütün arkadaşlaraSİVSAD ailesi adına teşekkür ediyorum'' dedi. 

 

 

     Sille Sanat Sarayı Topluluğu kurucusu RehaBilir ise yaptığı açıklamada ''Sille Sanat Sarayı bir sanat topluluğu ve butopluluğumuza bağlı kardeş derneklerimiz bulunmakta. Kardeş Derneklerimizle heryıl farklı etkinlikleri Sille Sanat Sarayı olarak yapıyoruz. Bu yıl SİVSADailesi ile Kardeş Derneklerimiz arasında düzenlemiş olduğumuz fotoğrafyarışmasına 10 Ülkeden 123 fotoğrafçı ve 457 fotoğraf katıldı. Dereceye girenarkadaşlarımızın ödülleri ve fotoğraf sergisini Siverek'te yapacağız. Emeğigeçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum'' dedi. 

 

    Siverek Fotoğraf Sanatçıları Derneği ve SilleSanat Sarayı'nın düzenlemiş olduğu yarışmanın final gecesi ve fotoğraf sergisi12 Kasım Cumartesi günü saat 14.00'da SİVSAD Dernek binası olan tarihi CıncıklıHamam'da yapılacak. 

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER