Elektriksiz Kalan Mahalleli Trafoyu Ateşe Verdi

Elektriksiz Kalan Mahalleli Trafoyu Ateşe Verdi...

Elektriksiz Kalan Mahalleli Trafoyu Ateşe Verdi

ŞANLIURFA'nın  Siverek  ilçesinde   elektriksiz kalan mahalle sakinleri lastikyakarak yolu trafiğe kapattı aynı yol üzerinde bulunan Trafonun altında ateşyakarak trafoyu ateşe verdiler.


   İlçenin halilyle mahalle eski hayvan pazarıcaddesi üzerinde bulunan trafonun 15 gündür yandığını belirten mahallesakinleri defalarca tedaşa bildirmemize rağmen bir çözüm bulunmadı diyerekcadde üzerinde lastik ve tahta yakarak eylem yaptı. Eyleme katılan mahallesakinleri mahallede bulunan  ve arızalıolan trafoyuda ateşe vererek tepki gösterdi.


   Mahalle muhtarı Fatih Çiftel yaptığıaçıklamada şöyle dedi. Daha önce defalarca tedaşa müracatta bulunduk vemüdahale etmediler, bine yakın evin bağlı olduğu trafo 15 gündür devre dışı veşu anda mahalle sakinleri trafoyu ateşe veriyorlar" dedi.


    Yakılan ateşi söndürmek için olay yerinegelen itfaiye ekiplerine tepki gösterilmesi üzerine itfaiye olay yerindenayrılırken, eylemin yapıldığı mahalleye polis ekipleri ve akrepler geldi. 


Eylemyapan mahalle sakinleri ile konuşan emniyet müdürü İbrahim Arpacı ikna çabalarısonuç verdi. Emniyet müdür Arpacı trafo sorunun çözülmesi için yetkililer ilekonuşacağını belirtmesi üzerine yakılan ateş söndürülürken olaysız şekildedağılan gençler evlerine gitti.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER