CHP'Lİ BUCAK: BUNLAR HALKLA DALGA GEÇİYORLAR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili adayları İşadamı Murat Çelebi'nin Hilvan'da açtığı seçim bürosunun açılışına katıldı.

CHP'Lİ BUCAK: BUNLAR HALKLA DALGA GEÇİYORLAR
Hilvan'da bulunan seçim bürosunun açılışına DYP Eski Milletvekili Sedat Edip Bucak, CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ömer Karakeçili, İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Çelebi Alişiroğlu, CHP Şanlıurfa Milletvekili Adayları tam kadro katıldı.

       Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan CHP Milletvekili Adayı Ali Murat Bucak uzun araçlardan oluşan konvoylarla Hilvan'a giriş yaparak seçim bürosuna geçtiler. İlçe Merkezindeki büronun açılışını eski DYP Milletvekili Adayı Sedat Edip Bucak gerçekleştirdi. İlçe merkezinde bulunan seçim bürosunun açılışının ardından Murat Çelebi'nin açtığı seçim bürosuna geçen milletvekili adayları ve beraberindeki kalabalık grup açılışın yapılacağı seçim bürosunun önünde toplandı.


       Açılış konuşmasını CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ömer Karakeçili gerçekleştirdi. Karakeçili "7 Haziran seçimleri yaklaşırken heyecanımız ve coşkumuz her geçen gün daha da artıyor. Bugün Hilvan'daki seçim büromuzun açılışında emeği geçen başta Murat Çelebi olmak üzere herkese teşekkür ediyorum" dedi.


        İl Başkanı Ömer Karakeçili'nin ardından CHP Şanlıurfa Milletvekili Adayı Ali Murat Bucak yaptığı konuşmada "Şuanda iktidara yürüyen bir partinin mensupları olarak karşınızda bulunuyoruz. Bizlerde alimizden gelen gayreti gösterip Ankara'ya gidersek bölgemiz için, ailemiz için elimizden geldiğince hizmet etmeye çalışacağımızdan emin olabilirsiniz. İktidar partisinin temsilcilerinin seçim çalışmalarını takip ediyorum. Geçen gün televizyon ekranlarında liste başı olan adayın TV programında konuşması adeta bu bölgenin halkı ile dalga geçer nitelikte, elektrik sorunu dışında hiçbir sorun olmadığını belirterek 30 yıl önce Viranşehir'e kendi köyüme gittim diyor ve köyde hiç kimsenin tuvaleti yoktu herkes bir taşın arkasında tuvaletini yapardı ama şimdi her köyün kendi tuvaleti var diyor. Tabi kendisine göre tuvaleti de sanki hükumet yapmış öyle zannediyor. Oysa vatandaşın kendi emeği ile onu yaptığından bile haberi olmadığı gibi, fosseptik kullandığından bile haberi yok. Bizlerin sorunlarından bihaberler, hangi sorunları dile getirirseniz getirin verecekleri en iyi cevap yollarınızı yaptık olacaktır. Bakınız yol,su, elektrik millet için olmazsa olmazı oluşturuyor. Şimdi Elektrik yok diyorsun yol yaptık diyorlar.

ANA MUHALEFET PARTİSİNİ TERCİH EDİN


       Bizler bu bölgenin insanıyız ve ana muhalefet partisine vereceğiniz her oy iktidarı sarsar ders niteliğinde olacaktır. Küçük partilere bakmayın mesela HDP'nin barajı geçip geçmeyeceğini tartışıyor insanlar. Bugün HDP barajı aşmazsa eğer HDP'nin oyları iktidar partisine gidecektir. Bu seçimde lütfen bilinçli olalım ve bölgenin sorunlarını bizler biliyoruz, bölgenin kaderini biliyoruz ve bu bölgenin öz evlatlarıyız. Bu öz evlatlarınızı birinci parti olarak gönderin işte o zaman farkı göreceksiniz" dedi.


        Bucak'ın ardından CHP Milletvekili adayı Hasan oğul ise yaptığı konuşmasında iktidar partisine yüklenerek Süleyman Demirel ve Turgut Özal döneminde yapılan birçok uygulamayı sahiplenerek insanları kandırmakla suçlayan Oğul şunları kaydetti. "30 yıllık elektrik direkleri hala kullanılıyorken tek bir elektrik direği bile dikmeyen iktidar partisi elektriği size biz getirdik diyerek vatandaşa yalan söylemekten başka bir şey yapmıyor. Suyu biz getirdik diyenler GAP'ın mimarı Süleyman Demirel'in ekibinin getirdiğinden habersizler. Hani Suruç'a, Hilvan'a su verecektiniz oysa sadece der verdiniz dert. Atatürk barajına Kahta'nın, Adıyaman'ın lağım suları karışmakta, balık yiyemiyor bu memleketin insanları. Büyükşehir dediler Urfa'yı küçülterek kendileri büyüdüler, Maraşlısı, Bursalısı büyüdü. " dedi.


SEDAT EDİP BUCAK: KADER BİRLİĞİ YAPAN BİR EKİP VAR 



         Hilvan'da seçim bürosunun açılışına katılan eski DYP Şanlıurfa Milletvekili Sedat Edip Bucak ise gazetecilerin Şanlıurfa'da seçime bakışınız nedir sorusu üzerine Bucak şunları kaydetti. "CHP'nin Milletvekilleri arasında yaptığımız kader birliğinin sonucu olarak 4 milletvekilisin üstüne temsilci meclise göndermek. Bununda Urfa'nın hayrına olacağını düşünüyorum çünkü İl Başkanımız ve diğer milletvekillerimizle birlikte el ele, omuz omuza sonuna kadar hep beraber çalışacağız inşallah'da başarılı olacağımıza inanıyorum. Şuanda büyük bir sessizlik ve öfke var bunu görebiliyoruz bunun neticesinin ne olacağını sandıkta hep beraber göreceğiz" dedi.


SEDAT EDİP BUCAK: ARTIK SİVEREK'TEYİM


       Bir gazetecinin Sedat Edip Bucak seçim atmosferinin başlangıcında sizi sahada görüyoruz sonuna kadar sahada olacak mısınız sorusu üzerine Bucak "Bu süreç bittikten sonra da saha da olacağım. Şuanda evimi onarıyorum, çalışmalar bittikten sonra evimi de getiriyorum artık Siverek'te olacağım hep beraber kol kola sahada olacağız" dedi.
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER