Büyükşehir'den Siverek'e Kültür Merkezi ve havuz

Büyükşehir Belediyesi tarafından Siverek'in büyük ihtiyaçlarından biri olan Kültür Merkezi ve Siverek Belediyesi tarafından...

Büyükşehir'den Siverek'e Kültür Merkezi ve havuz
Büyükşehir Belediyesi tarafından Siverek'in büyük ihtiyaçlarından biri olan Kültür Merkezi ve Siverek Belediyesi tarafından yapılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda sona gelinen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, "Sivereklilerin beklediği projeleri bir bir ilçeye kazandırıyoruz" dedi.
'Her ilçeye Kültür Merkezi' projesi ile yola çıkan Büyükşehir Belediyesi, Siverek'in Fırat mahallesinde yapımında sona gelinen Siverek Kültür Merkezi'ni vatandaşların hizmetine sunmaya hazırlanıyor.


Alanda incelemede bulunarak yetkililerden bilgi alan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Siverek Kültür Merkezinin yanında Siverek Belediyesi tarafından yapımı süren Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Sosyal Yaşam Alanını da ziyaret etti.


İncelemelerinde Başkan Nihat Çiftçi'ye eşlik eden Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri çalışmalar hakkında istişarede bulundu. Burada bir açıklamada bulunan Başkan Nihat Çiftçi, ilçelerin refah seviyesini yükseltmek için Büyükşehir Belediyesi olarak planlı bir şekilde çalıştıklarını belirtti.




ÇİFTÇİ: SİVEREKLİLERİN BEKLEDİĞİ PROJELERİ BİR BİR İLÇEYE KAZANDIRIYORUZ



Sivereklilerin beklediği projeleri bir bir ilçeye kazandırdıklarını belirten Başkan Nihat Çiftçi, "Siverekli kardeşlerimizin açılışını beklediği Siverek Belediyemizin tarafından yapılan Olimpik yüzme havuzu ve sosyal yaşam alanı ile yanı başında Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Büyükşehir Belediyesi Siverek Kültür Merkezimizde incelemelerde bulunduk. Allah'ın izni ile çalışmalarımız son noktaya gelmiş bulunmakta. İnanıyorum ki buralarda bir çok kültürel faaliyet vuku bulacak. Eğitim merkezlerinde ve atölyelerde daha nice sanat ve gelişimler doğacak. Kütüphanelerde insanlarımız farklı bir dünya keşfedecek. Yüzme havuzumuz aynı şekilde olimpiyat şampiyonları yetiştirecek. Sosyal tesisler, açık havada konser, düğün ve bir çok etkinliğe olanak sağlayacak. Bizler de Siverek'in gelişimine katkıda bulunmak amacıyla çalışmalarımızı ilçe belediyemizle sürdürüyoruz. Her iki projede emeği geçen tüm kardeşlerimi kutluyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.



YILMAZ: SİVEREK'İN İHTİYAÇ DUYDUĞU PROJELERİ VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNE AÇIYORUZ


Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ise, "Siverek'te hep böyle bir kültür merkezine ihtiyacımız vardı ve Siverekli kardeşlerimizin de talepleri bu yönde idi. Yapılan bu projelerle Siverek önemli bir ihtiyacını gidermiş olacak. Bu anlamda Siverek halkı adına değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi'ye ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Siverek Belediyesi olarak bizler de kompleks halinde düşündüğümüz bu alanda içinde sosyal yaşam alanlarının ve donatılarının mevcut olduğu olimpik yüzme havuzumun yapımını tamamladık. Allah nasip ederse ilerleyen günlerde bu iki tesisimizin de açılışını gerçekleştireceğiz" diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER