Büyükşehir Belediye Başkanı Güvenç Siverek'te

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç Siverek ilçesine gelerek çeşitli temaslarda bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Güvenç Siverek'te
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç Siverek ilçesine gelerek çeşitli temaslarda bulundu.

      Büyükşehir Belediye Başkanı Güvenç partisinin düzenlemiş olduğu danışma meclisi toplantısına katıldı.
       İlçenin Yenişehir Mahallesinde bulunan Eyüp Cenap Gülpınar gençlik merkezinde yapılan danışma meclisi toplantısına Siverek Belediye Başkanı Avukat Resul Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Avukat Yusuf Eğilmez, ilçe Başkanı İlhan çelik ve partililer katıldı. Danışma meclisi sonrası iftar yemeğine katılan Güvenç'e burada ilçe Kaymakamı Hamza Erkal'da eşlik etti. 

      Siverek Belediye Başkanın Konuşmasından Sonra katılımcılara hitaben bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç şunları kaydetti. ''Bu şehrin sorunlarını çözecek potansiyele sahibiz, sorunları çözüp bu şehirde dönüşüm, gelişimi hep beraber sağlayacağız, Siverek'e hizmete pozitif ayrımcılık yapıyoruz, nüfusu büyük iki sondaj makinemiz Siverek'te çalışıyor, Allahın izniyle sorunları aşacağız'' dedi.
      Güvenç Konuşmasının sonunda 10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi partililerin bunun için daha çok çalışmalar gerektiğinin altını çizdi.
      Büyükşehir Belediye Başkanı Güvenç İle Siverek Belediye Başkanı Yılmaz Daha sonra ilçenin Cumhuriyet Caddesinde bulunan iftar yerinde vatandaşlarla birlikte iftar açtı.

      İftar yemeğinde daha önce eğitimine devam edeceği sözünü aldığı bir kız öğrenci Belediye Başkanı Güvenç'i ziyaret ederek liseye geçtiği müjdesini verdi. İlçenin Başbük köyünde yaşayan Leyla Sarıyıldız isimli öğrenciye Belediye Başkanı bir bilgisayar hediye etti.
       İftar yemeğinin ardından Güzelkuyu parkında ki kıraathanelerde vatandaşlarla bir araya gelip sohbet edip çay içen Güvenç akşam namazın kıldıktan sonra ilçeden ayrıldı.



H
aber Merkezi
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER