Bu Yolda Daha Çok Kaza Olur

Bu Yolda Daha Çok Kaza Olur

Bu Yolda Daha Çok Kaza Olur

Şanlıurfa'nınSiverek ilçesi ile Adıyaman karayolunda bir süre önce sathi kaplama amacı ileçizilen yolda kaza meydana geldi, kazada bir kişi hafif şekilde yaralandı.


     Mustafa Arslan yönetimindeki 02 KK 165plakalı araç ilçeye 10 kilometre mesafede bulunan Üstüntaş Mahallesi mevkiinegeldiğinde daha önce karayolları tarafından bilinçli olarak kazılan çizgi veçukurları fark edemeyerek direksiyon hâkimiyetini kaybetti, araç yol kenarındadökülen satıh malzemelerine çarparak durabildi.


      Mustafa Arslan kendi imkanlarıyla araçtançıkarken, vücudunun değişik yerlerinden hafif yaralandı. Kaza yapan araçtabüyük hasar meydana geldi.


     Araç sürücüsü Arslan " Ben Adıyaman ilindeoturuyorum, yolun böyle kazıldığını bilmiyordum, normal seyrimde yol alırkenbirden araç tekerliğim bir çukura düştü, ne yaptımsa da yolun tamamıkazıldığından direksiyon hakimiyetini ele alamadım ve kenarda dökülen mucur malzemesineçarparak durabildim, karayollarından davacı olacağım" dedi.


      Siverek-Adıyaman karayolunu süreklikullandığını ve bu yüzden mağdur olduğunu belirten İbrahim Gümüştaş " böylekazalara karayolları davetiye çıkarmış durumda, günlerdir ne için kazıldığınıbilmediğimiz yolda ilen birileri ölecek ve sonramı tedbir alınacak, yetkililerebaşvurduğumuzda satıh çalışmaları için bu uygulamanın yapıldığınıbelirtiyorlar, bizler ülkenin hiçbir yerinde böyle uygulama görmedik" dedi

 

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER