Boş Eve 95 TL'lik Elektrik Faturası

Boş Eve 95 TL'lik Elektrik Faturası

Boş Eve 95 TL'lik Elektrik Faturası

ŞANLIURFA'nınSiverek İlçesi'nde, Dedaş'ın uygulaması vatandaşı çileden çıkardı. 


Uzun süre İstanbul'daikamet eden İzzet Çetin İlçe merkezinde Hayriye mahallesinde bulunan evinindondurulan elektrik abonesi açtıktan sonra köye gitti dört gün sonra köydendönen Çetin 95 TL'lik elektrik faturası görünce şok oldu.


Elektriğini açtırdığıbelgeler ile Dedaş'a giden Çetin faturaya itiraz etti. Ancak aldığı cevapla şokoldu. " Kaçak kullanan çok kaçak bedelini vatandaşa fatura ediyoruz" cevabınakarşılık soluğu adliyede alan İzzet Çelik yaptığı açıklamada şöyle dedi. "  İstanbul'dan dönünce abonemi açtırdım ve 18 TLaçma bedelini ödedim, aynı gün köye yakınlarımı görmeye gittim, döndüğümde 95TL'lik elektrik faturasını görünce itiraz ettim, kullanmadığım halde 95 TL'likfatura yazan Dedaş yetkilileri kaçak kullanımdan dolayı yazdıklarınısöylediler, söz konusu fatura değil, vatandaşa yapılan haksızlık, buhaksızlığın giderilmesi için savcılığa suç duyurusunda bulunacağım, gerekirse95 bin lira harcarım ama bu davanın peşini bırakmam" dedi.


   İlçede bir çok vatandaşa aynı miktardafaturaların bir gün arayla yazılması tepkilere neden oldu. Fatura tutarlarınınkeyfi yazıldığı belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER