Beşinci Okulu Onardılar

Beşinci Okulu Onardılar...

Beşinci Okulu Onardılar

ŞANLIURFA'nın  Siverek ilçesinde Türk Eğitim-Sen üyesiöğretmenlerden oluşan 25 kişilik okul onarma timi ilçede 5. okulu onardı, sondönemlerde Doğu ve Güneydoğuda  yakılanokullara tepkilerini göstermek amacıyla "Her Okul Bizimdir"kampanyası kapsamında okulların bakımını yapmaya başlayan ekip 5 okulu onardı.


  Siverek Türk Eğitim-Sen Temsilciliği üyeleri,ilçeye 15 kilometre uzaklıktaki Çepni İlkokulu'nun çatısını onarıp, iç ve dışcephe boyayarak okul duvarlarına çeşitli resimler çizdi. 


Ekip adına açıklamada bulunan sendika üyesiŞuayip Demirten, "Bugün burada öğretmenlerimiz ile birlikte beşinciokulumuzu boyuyoruz. Kızım ve eşimle birlikte çalışmalara katılıyorum Buprojeyi ortaya attığımızda herkes çok sevinçliydi, herkesin içini kıpır kıpırheyecan kapladı. Böylelikle her haftada bir okul boyuyoruz. Beşinci okulumuzuonardık, devamı gelecek inşallah. Bu anlamda bize maddi manevi destekleriniesirgemeyen sayın Kaymakamımız Hamza Erkal'a teşekkür ediyoruz, tüm öğretmencamiasının  Öğretmenler Günü'nükutluyorum" dedi.
Çoğunluğu bayan öğretmenlerden oluşan okulonarım ekibi okul onarımının ardından ok


ulun öğrencilerinden ihtiyaç sahibi 20çocuğa ayakkabı ve kırtasiye malzemesi dağıttı.Okul önünde toplanan onarımekibi öğretmenler günümüz kutlu olsun sloganı atarak köyden ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER