Bedensel Engelliler Derneğinden Başkan Bucak’a Teşekkür

Engelliler Derneği spor kulübü olarak tüm ihtiyaçlarımızda yanımızda bulunarak desteklerini bizden esirgemeyen Belediye Başkanımız Ali Murat Bucak’a sonsuz teşekkür ediyoruz,

Bedensel Engelliler Derneğinden Başkan Bucak’a Teşekkür

Siverek Bedensel Engelli dernek yönetimi ve sporculara sağladığı maddi destekten dolayı Belediye Başkanı Ali Murat Bucak’a teşekkür ettiler.

             

 

     Bedensel engeliler basketbol 2. Ligde mücadele veren Siverek bedensel engelliler kulübün ve sporcuların masraflarını Belediye Başkanı Ali Murat Bucak Tarafından karşılandığını belirten Siverek engelliler spor kulübü Başkan Yardımcısı Sinan Akkılıç yaptığı açıklamada şunları kaydetti.’’ Sporcuların ve kulüp giderlerinin karşılanması amacıyla 10 sporcuya kişi başı bin TL. Nakdi yardım yapıldığını, Engelliler Derneği spor kulübü olarak tüm ihtiyaçlarımızda yanımızda bulunarak desteklerini bizden esirgemeyen Belediye Başkanımız Ali Murat Bucak’a sonsuz teşekkür ediyoruz,  bizlere bu güne kadar her türlü desteği sunan başkanımız bu sefer de kulübün giderleri ve sporcularımızın ihtiyaçlarının karşılanması için 10 bin TL. Nakdi yardımda bulundu, Bu konuda dernek ve sporcularımız olarak Belediye başkanımıza minnettarız”  dediler.

 

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER