BDP'DEN TEŞEKKÜR MESAJI

Siverek Barış ve Demokrasi Partisinden basın açıklaması düzenleyerek Siverek halkına teşekkür ettiler.

BDP'DEN TEŞEKKÜR MESAJI
  Siverek Barış ve Demokrasi Partisinden basın açıklaması düzenleyerek Siverek halkına teşekkür ettiler.

     Siverek BDP Eş Başkan adayları ve belediye Meclis Üyesi Adayları adına BDP Parti Başkanı İbrahim Halil Ayyıldız Yaptığı açıklamada şunları kaydetti. "Seçim süresince, tüm imkânsızlıklara rağmen, her türlü baskı, tehdit ve olumsuzluğa aldırmadan, canını dişine takarak çalışma yürüten tüm yoldaşlarımıza, parti gönüllülerine, emek hareketine ve Siverek Halkına teşekkür ediyoruz. Yolumuz açık olsun, yolunuz açık olsun, seçmenin "oy "unu özgürce kullanabildiği özgür yarınlar dileğiyle hepinizi dostlukla kucaklıyoruz.
     30 Mart 2014 Yerel Seçimlerini geride bıraktık. Bu seçimlerde bize oy veren vermeyen halkımızın tercihine saygı duyuyoruz. Devletin bütün olanaklarını ilçemize seferber etmesi, çıkara dayalı aşiret reislerinin ittifakı kırsaldaki seçmenlerin iradelerinin birkaç kişi tarafından kullanılması bazı bölgelerde şiddete varan baskının olması Siverek seçimlerinin demokratik özgür bir ortamda gerçekleşmediğinin göstergesidir. Bizler demokratik ve özgür bir ortam oluşana kadar kararlılıkla mücadelemize devam edeceğiz. Kendi eksikliklerimizi görerek halkımızın bizi tercih edeceği politikalarla mücadelemize kaldığımız yerden devam edeceğiz.
     Seçim süresince bizimle birlikte olan emeği geçen herkese teşekkür ediyor, demokrasi ve özgürlük yolunda yürüyüşümüze kendimizi yenileyerek yılmadan devam edeceğimizi halkımıza belirtiyoruz" dedi.


Haber Merkezi
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER