BDP Meydanlara İniyor

BDP Siverek İlçe Teşkilatı parti binasında düzenlediği basın açıklamasında 23 Ocak Perşembe günü Şanlıurfa'da düzenlenecek olan...

BDP Meydanlara İniyor
     BDP Siverek İlçe Teşkilatı parti binasında düzenlediği basın açıklamasında 23 Ocak Perşembe günü Şanlıurfa'da düzenlenecek olan belediye başkanlığı adayları tanıtım programına katılacak olan BDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı Osman Baydemir'i karşılama mitingiyle ilgili basın mensupları ile partililere bilgi verildi. 

     Düzenlenen basın toplantısında şunlar kaydedildi. "23 Ocak Perşembe günü İlçenin Selimpınar mahallesinde Diyarbakır üzerinden gelecek olacak BDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı Osman Baydemir'i karşılama yapılacak, karşılamanın ardından Siverek merkezde kısa bir tanıtım turu yapacak olacak BDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı Osman Baydemir ile birlikte partililer buradan Şanlıurfa Topçu Meydanında açıklanacak olan Belediye Eş Başkanları ve ilçe adayları programına katılacakları" belirtildi. 


Haber Merkezi
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER