Baykıj Ve Cikan Ailelerinden Bucak'a Destek

Baykıj Ve Cikan Ailelerinden Bucak'a Destek...

Baykıj Ve Cikan Ailelerinden Bucak'a Destek

Şanlıurfa bağımsızmilletvekili Mehmet Fatih Bucak Siverek ilçesinde seçim çalışmalarına mahallegezileri ile devam ediyor. İlçenin  öndegelen ailelerinden  Cikan ve Baykıj alelerininönde gelen aile büyükleri ile bir araya geldi. İlçenin Hayriyemahallesinde  bulunan Cikan ailesifertleri ile evlerinde bir araya gelen Bucak bir süre hasret giderdikten sonraBaykıj ailesini ziyaret etti.


Milletvekili Adayı Mehmet FatihBucak ile görüşen Aile fertleri Bucak'ın ziyaretinden duydukları memnuniyetidile getirdi. Her iki  ailenin öndegelenleri yaptıkları açıklamada şöyle dedi. 2015 genel seçimlerinde bağımsızmilletvekili adayı Mehmet Fatih Bucak'ı destekleyeceğiz, bu akşam davetimizikabul edip bizleri ziyaret etmesi bizleri onurlandırdı." Dedi.


Milletvekili adayı MehmetFatih Bucak ise yaptığı açıklamada şöyle dedi " benim için değerli olan veyıllardan beri bizimle hareket eden iki değerli büyük ailemizi ziyaret ettik,hasret giderdik, hem  Baykıj hem de Cikanaileleri Siverek'te köklü aileler 7 Haziranda bizim için çalışacaklar." Dedi.


Bucak  ziyaretleri sırasında sevenleri ile hatırafotoğrafı çektirdi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER