Baydemir'den Başkan Bucak'a Ziyaret

Baydemir; Kırk Yıllık O Travma Geçmişte Kaldı

Baydemir'den Başkan Bucak'a Ziyaret

      Barış ve Demokrasi Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Baydemir seçim çalışmaları kapsamında Siverek ilçesine gelerek ilçe Kaymakamlığı ile Belediye Başkanlığına nezaket ziyaretinde bulundu.

   Osman Baydemirberaberinde Siverek BDP belediye Başkan adayı Avukat Metin Özbadem eş başkanSevinç İzol Özipek beraberinde kilerle önce İlçe Kaymakamı Hamza Erkal’ıMakamında ziyaret etti.

 

    Baydemir ve beraberindekilerdaha sonra Siverek Belediye Başkanı aynı zamanda Demokrat Parti(DP) Belediyebaşkan adayı Ali Murat Bucak’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

 

    Baydemir başkanBucak’ın makam odasında yaptığı açıklamada şöyle dedi. ‘’ bu seçim sürecinderabbim kazadan beladan korusun, BDP olarak bu seçimde bir nusubetin olmamamsıkonusunda olağanüstü çaba gösteriyoruz, 30 yıllık 40 yıllık o hepimizietkileyen yaralayan o travma o geçmiş inşallah geçmişte kaldı.  Bir daha yaşanmaması için partimle birlikte oacı ve travma dolu gönlerin zikretmemesi için çaba sarfedeceğiz, büyük barışiçin buradaki insanlar olarak kardeşliğimizi pekiştirmek dostluk eliniuzatmamız lazım, kucaklaşmamız lazım’’ dedi.

 

     Demokrat PartiliBelediye başkanı Ali Murat Bucak Baydemir’in ziyaretinden duyduğu memnuniyetidile getirerek şöyle dedi. “ öncelikle nazik ziyaretinizde dolayı teşekkürederim, bu saatten sonra mevki makam ve şöhrete ihtiyacınız yok, Osman Baydemirismi hem belediyecilik anlamında, hem de toplumsal barış anlamında farklı birvizyon ve  bakış açınız var, bu bakışaçınız yerel seçimi birebir etkiliyor, nazik ve nezaketli  davranışlarınız siyasi çizginiz ve gelmişolduğunuz makam, buradaki yerel seçimler için bir nebzede isminizin katmışolduğu ılımlı bir hava var, bunun demokrasiye ve bölgedeki yerel barışada katkısunağı kanıtındayım’’ dedi.

 

      Yapılan açıklamalarınardından bir süre başkan bucak ile görüşen Osman Baydemir partisinin seçimçalışmalılarına katılmak için belediyeden ayrıldı.

 

Haber: Mehmet SEZGİN 

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER