BAŞKAN ÇİFTÇİ, ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Harran Üniversitesi'nde düzenlenen Kariyer gününe katılarak öğrencilerle söyleşide bulundu.

BAŞKAN ÇİFTÇİ, ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Harran Üniversitesi'nde düzenlenen Kariyer gününe katılarak öğrencilerle söyleşide bulundu. Öğrencilerle deneyimlerini paylaşan Başkan Çiftçi, Gençliğe önem verdiklerini söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Harran Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri tarafından hazırlanan kariyer gününe katıldı. Eyyübiye kampusu ve Osmanbey kampusu'nde düzenlenen kariyer gününe öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. "Üniversite öğrencilerinin mesleki kariyerlerinde yerel yönetimlerinin rolü" konulu söyleşiye katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, öğrencilerle deneyimlerini paylaştı.

Gençliğin ilerlemesinde yönetimlere büyük görevler düştüğünü ve bu nedenle yerel yönetimlerle üniversitelerin işbirliği içerisinde olması gerektiğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Üniversite kariyerini yaşayan öğrencimizin mezun olduktan sonraki hayatında ne bekliyor, nasıl bir ortam bekliyor ve bu nedenle üniversitelerimizle işbirliği içerisinde olmamız gerekiyor. Üniversitemizdeki tüm öğrencileri önemsiyoruz. başarının sırrı ve formülü çalışmaktır. Üniversite bölgesinde uydu kent projemiz var ve üniversite ile iç içe çalışmalar yapıyoruz ve bir çok projede ortak hareket ediyoruz. Üniversite gençliği bizim için çok önemlidir.

Harran Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Şerafettin Çelik ise öğrencilerin sosyo kültürel faaliyetlerine önem verdiklerini söyledi.

B
aşkan Çiftçi, programa katılan öğrencilere kitap ve kalem hediye etti.
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER