Ak Parti Teşkilatından Siverek Halkına Teşekkür

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yapılan yerel seçimlerde Belediye Başkanlığını alan Ak Parti Siverek teşkilatı....

Ak Parti Teşkilatından Siverek Halkına Teşekkür
    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yapılan yerel seçimlerde Belediye Başkanlığını alan Ak Parti Siverek teşkilatı parti binasında Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Siverek Belediye Başkanı seçilen Avukat Resul Yılmaz tebrikleri kabul ederek vatandaşlara teşekkür etti.

      Gülpınar parti binasında yaptığı konuşmada şunları kaydetti."Bu günden itibaren güzel bir seçim havasını geride bıraktık. Siverek'te uzun bir dönemden sonra Yeni dönemde iktidar belediyeciliğinden daha çok hizmet almasına vesile olur. Ben bu seçimlerde görev yapan gerek partimizin üyelerine gerekse diğer partilerin üyelerine aday arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu süreçte Siverek halkına huzur içinde bir seçim geçirmemiz için çalışan idare amirlerimize, güvenlik küvetlerimize teşekküre ediyorum.
Hayatta kazanmak ve kayıp etmek var, her zaman her şeye hazır olmak gerekiyor. Önemli olan bunu olgunlukla karşılamak ve huzursuzluk vesilesi yapmamak, Avrupa birliğine girdiğimiz bu süreçte seçimleri kan dökülme vesilesi yapmamak lazım Hilvan'da yaşadığımız acı bir olaydı, Siverek'te hiç bir olayın yaşamaması bizi sevindirirken Hilvan'da kayıp edilen canlar içinde üzüntülüyüz, yitirdiğimiz canlar için Allah'tan rahmet diliyoruz, inşallah bir daha bu olaylar yaşanmaz. Seçimler demokrasi yarışıdır bu gün bayrağı biri alır yarın bir başkası gelir o bayrağı alır. İnşallah Önümüzdeki günler Siverek için daha güzel ve hizmetli günler olur.

ALİ MURAT BUCAK'A TEŞEKKÜRLER

      Siverek için hizmet etmiş olan taş üstüne taş koyan herkes için teşekkür ediyoruz. Başta Siverek Belediye Başkanımız Ali Murat Bucak'ın güzel hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

      Milletvekili Gülpınar'ın ardından Ak Partiden Belediye Başkanı Seçilen Avukat Resul Yılmaz yaptığı açıklamada şunları kaydetti. "Siverek halkı üstüne düşeni fazlasıyla yaptı. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Siverek halkı sözünü sandıkta söyledi sıra bizde, bize verilen bu sorumluluğun bilinciyle bize verilen görevi en iyi şekilde yapacağız. Bize oy veren veya vermeyen tüm vatandaşlara eşit ve adaletli hizmet götüreceğiz bir kez daha Siverek halkına teşekkür ediyoruz" dedi.
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER