Ak Parti Milletvekili Gülpınar'a Teşekkür Ve Plaket

Milletvekiline Bedensel Engelliler Derneği plaket verirken. Yola ve suya kavuşan köylüler teşekkür etti.

Ak Parti Milletvekili Gülpınar'a Teşekkür Ve Plaket
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bulunan Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar'a Siverek bedensel engelliler basketbol kulüp plaket verdi. Bir başka teşekkürde yola ve suya kavuşan köylüler ise ilçe binasına gelerek milletvekiline teşekkür ettiler.

     Siverek bedensel engelliler derneğinde düzenlenen törene katılan Milletvekili Gülpınara bedensel engelliler basketbol kulübüne yaptığı maddi ve manevi katkılarından dolayı kulüp Başkanı İbrahim Kırbaş teşekkür plaketini vererek kulübe desteklerinin devamını diledi.

     Milletvekili Gülpınar bedensel engellilere teşekkür edip buradan Güney Caddesi üzerinde bulunan ilçe başkanlığı binasına gelen kalabalık köylü gurubuyla görüştü.
    Karakeçi Bölgesinde bulunan yaklaşık 6 köyden oluşan 200 kişilik bir Gurup beton yapılan Yoğunca köyü Gurup yolu ile suya kavuşan mezraları adına yapılan hizmetlerden dolayı Milletvekili Gülpınar'a teşekkür ettiler.
Siyasete vatandaşa hizmet edip Allah'ın rızasını kazanmak için girdiğine dikkat çeken Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar yaptığı açıklamada şunları kaydetti. "Bizim siyaset anlayışımızda oy kaygısı yoktur, oy uğruna hizmet yapmıyor ve oy vatandaşın tercihidir kime isterse tercihini ondan yana kullanır bu güne kadar Siverek'te bir çok farklı köye hizmet götürdük, sorunlarını çözemediğimiz köyler var inşallah imkanlarımız ölçüsünde o sorunları da çözeceğiz. Bu gün gelip burada Allah razı olsun diyorsanız bu benim için en büyük ödüldür. Biz oy için değil Allahın rızası için hizmet veriyoruz iki yılda bunu Siverek'te ispatladık her kesime hizmet sunmaya çalıştık çalışmalarımız devam ediyor buraya kadar gelip teşekkür ettiğiniz için asıl ben size teşekkür ediyorum" dedi.


Haber: Lütfü Yalgı
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER