Selin Ardından Siverekliler Güneşli Hava Sevindirdi

Arife gününden itibaren etkili olan sağanak yağış ve selin etkisini kaybetmesinin ardından güneşli bir gün geçiren Şanlıurfa'da, vatandaşlar tarihi

Selin Ardından Siverekliler Güneşli Hava Sevindirdi

Arife gününden itibaren etkili olan sağanak yağış ve selin etkisini kaybetmesinin ardından güneşli bir gün geçiren Şanlıurfa'da, vatandaşlar tarihi Balıklıgöl yerleşkesine akın etti.

Bayram süresince Bozova, Siverek ve Harran'ı etkileyen ve 3 kişinin hayatını kaybettiği sel ve sağanakla mücadele eden Şanlıurfa'da dünden bu yana güneş yüzünü gösterdi.

Hava sıcaklıklığının 20 derecenin üzerinde ölçüldüğü kentte parklar ve gezi alanlarında ziyaretçi yoğunluğu yaşanıyor. Kentin simgesi durumundaki tarihi Balıklıgöl Yerleşkesi, Kurban Bayramı'nın son gününde Şanlıurfalıların yanı sıra çok sayıda yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırlıyor. Kimi vatandaşlar Halilürrahman ve Aynzeliha göllerinde balıklara yem atıp, buradaki kafelerde zaman geçirirken bazıları da yerleşkedeki mekanları ziyaret edip dua ediyor.

Yağışlı geçen bayram süresince evden çıkamadıklarını belirten kimi vatandaşlar, bayramın son gününü aileleriyle birlikte gezerek değerlendirmek istediklerini söyledi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2019, 11:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER