3 KARDEŞİN EVİNİ TARADILAR

Çiftçilik yapan ve yan yana oturan Ali, Nedim ve Abdulkadir D. kardeşlerin evlerine, kimliği belirsiz kişilerce uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

 3 KARDEŞİN EVİNİ TARADILAR

       ŞANLIURFA'nın Siverek İlçesi'ne bağlı Sabuncu Köyü'ne, yan yana oturan 3 kardeşin evleri, kimliği belirsiz kişilerce uzun namlulu silahlarla tarandı. Olayda yaralanan olmazken, güvenlik güçleri kaçan saldırganların peşine düştü.

 

       Olay, dün gece geç saatlerde Siverek'in Sabuncu Köyü Gözgen Mezrası'nda meydana geldi.

         Çiftçilik yapan ve yan yana oturan Ali, Nedim ve Abdulkadir D. kardeşlerin evlerine, kimliği belirsiz kişilerce uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Silah sesleri üzerine dışarı çıkan 3 kardeş, evlerinin cam ve kapılarına kurşunlar isabet ettiğini görünce durumu jandarmaya bildirdi.

        İhbar üzerine köye gelen jandarma, 3 kardeşin evinde inceleme yaptı ve Kalaşnikof tüfeğe ait çok sayıda boş kovana incelemek üzere el koydu. İfadesi alınan 3 kardeş, kimseyle husumetleri olmadığını belirterek, saldırının kim ya da kimler tarafından gerçekleştirildiğini bilmediklerini söyledi. Jandarma saldırının ardından kaçanların kimliklerinin saptanarak yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

 

Haber  Merkezi

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER